IntSpo tar tempen på trendene

IntSpo tar tempen på trendene

Vi er opptatt av å holde oss oppdatert på den rivende utviklingen som skjer innen IoT på 4G (Internet of Things) og 5G teknologi, og det var derfor naturlig for oss å besøke Mobile World Conference (MWC) i Barcelona i februar.

MWC i Barcelona er en årlig verdensutstilling og kongress for mobilbransjen, der operatører, leverandører og innholdsleverandører møtes. Her kan du utforske den nyeste teknologien, oppdage innovative produkter og få et innblikk i de siste trendene innen mobil.
 
Dette er verdens største messe innen mobil, og det var utrolig interessant, som alltid. Vi besøkte store leverandører som Huawei, Ericsson og Cisco, og fikk med oss mye nytt innen 5G. Det beste av alt er at våre sporingsløsninger som bruker IoT på 4G, er fremtidsrettede og sømløst kompatible med 5G når det kommer.
 
Med mulighet for å koble opp inntil 100.000 IoT enheter for hver eneste basestasjon i mobilnettene, gir dette en enorm kapasitet. Vi synes det er gledelig å se at Norge ligger langt framme på IoT indeksen til Huawei.

IntSpo på MWC i Barcelona.
en_GB
nb_NO en_GB