Investeringsmulighet i IntSpo AS

Invitasjon til investorer:

Vi inviterer 5 -10 investorer til å investere i IntSpo AS. Per 1. mai 2020 har totalt 7 investorer allerede signert. Vi har fortsatt tilgjengelig 5.650 aksjer til kr. 389,- stk. Minstesalg 100 aksjer.

Selskapsbakgrunn – «Vi tar vare på dine verdier»

Vi startet opp med en idé i desember 2015 om å spore vaskeritraller for sykehus, fordi de hadde et stort problem med svinn/tyveri.

IntSpo (https://www.intspo.no) er et spesialisert teknologiselskap innen avanserte sporingstjenester med forskjellig sensorikk for bedriftsmarkedet. Selskapets sporingstjenester inkluderer både sporingsbrikker/enheter og et dashboard for å visualisere informasjon om hvor enheter (f eks containere av ulike typer) befinner seg, supplert med ulike sensorer som gir informasjon om status/tilstand.

Vår visjon er «Finn det du trenger når du trenger det», og vi leverer Tracking-as-a-Service (TaaS) til bedriftsmarkedet (les mer om hva vi gjør her). Vi ser på Skandinavia som vårt hjemmemarked, og vi har ambisjoner om å levere våre løsninger globalt. Vi spesialiserer oss på enheter som er batteridrevne og som bruker så lite strøm som mulig, men har likevel mulighet for tilkobling til nettstrøm om det er ønskelig.

Tidlig høsten 2018 vant vi en konkurranse om å levere en pilot til Posten på sporing av deres postbur/posttraller. Vi bruker mobilnett for løsningen vår, og Telenor og Telia åpnet nettene sine kommersielt for IoT på 4G høsten 2018, som er hovedteknologien vi benytter oss av. Løsningen vår er klar for kommersialisering og volum etter flere år med utvikling.

Vi er tre aktive gründere med lang erfaring fra forskjellige virksomheter – to av oss er seriegründere.

Her er noen av aktivitetene og omtalene av IntSpo:

Hvorfor investere i IntSpo AS?

IntSpo ønsker å utnytte det teknologiskiftet som skjedde med introduksjonen av IoT på 4G. Batterilevetid og kost har begrenset antall usecase vesentlig fram til nå.Gjennom IoT på 4G åpner det seg opp en rekke nye bruksområder og bransjer som kan nyttiggjøre seg sporings-/sensorløsninger.

Kontakt

Kontakt oss for spørsmål og nærmere informasjon. Besøk oss gjerne på vår kontoradresse: Strøket 8, 1383 Asker.

Hans G. Kristensen
Styreformann – Gründer i IntSpo AS
+ 47 984 57 900
hans@intspo.no

Hans Erik Karsten
Daglig leder – Gründer i IntSpo AS
+ 47 905 14 816
hanserik@intspo.no

nb_NO
en_GB nb_NO