Nyheter og Blogg

Flere nyheter

What we do

IntSpo er et norsk teknologiselskap som leverer lokasjon- og sensorløsninger for forvaltning av fysiske eiendeler.
Vår styrke er innsikt i tilgjengelig og fremtidig teknologi som hjelper oss å levere mer effektive løsninger designet for hver kundes behov.

Vi tilbyr komplette løsninger for intelligent sporing med kundetilpassede webgrensesnitt. I tillegg kan våre kunder fortsette å bruke sine egne løsninger fordi vi har utviklet API som gjør det lett å integrere med kundens egne systemer.

Med spisskompetanse på ulike teknologier er vi i stand til å være en sparringspartner og hjelpe kunden i deres innovasjonsprosess. Lønnsomhetsfokus er fundamentet for hvordan nye løsninger skapes. Når vi blir invitert til et møte med nye kunder starter idéprosessen umiddelbart.

Våre kunders sikkerhet er viktig for oss. Derfor utvikler og produserer vi all teknologi i Norge. Sikkerhetshensyn en fundamental del av designet i våre løsninger og «Security by Design» er integrert i alle faser av utviklingen av software.

Vår kompetanse bygger på erfaring med forskning på IoT fra et av Norges største mobilselskaper. I dag er vi et helnorsk selskap som utvikler og produserer teknologi i Norge. IntSpo har finansiell støtte fra Innovasjon Norge og SkatteFUNN.

IntSpo har spisskompetanse på mobilteknologi. Tradisjonell 2G/3G er i ferd med å fases ut og derfor får våre kunder 4G og 5G. Fremoverkompabilitet med ny mobilteknologi er en del av designet i våre løsninger for å sikre at kundens investeringer har lang levetid.

Be om mer informasjon fra oss.

Følg oss på Linkedin

Kundereferanser

Vår styrke er innsikt i tilgjengelig og fremtidig teknologi som hjelper oss å levere mer effektive løsninger designet for hver kundes behov. 

Bli bedre kjent med noen av våre kundecaser.

Innovasjon Norge presenterer IntSpo’s pilotprosjekt for norske sykehus.
Les mer om dette kundecaset og se video.

Posten Norge presenterer pilotprosjekt med Telenor og IntSpo.
Les mer om dette kundecaset og se video.

Partners

Vi leverer løsninger både direkte til våre kunder og gjennom strategiske partnere. Vi har et unikt nettverk som inkluderer noen av de
dyktigste teknologibedriftene i Norge og partneravtaler med ledende telekom operatører og leverandører.

Inviter oss til å gi deg nye idèer

Vi starter gjerne med et uforpliktende møte for å diskutere behov og nye idèer. En slik idèprosess har gitt våre kunder og oss mange gode innspill.
Veien videre definerer vi sammen med kunden der vi har fokus på å minimere kundens risiko.

Contact
en_GB
nb_NO en_GB