Global IoT-aktør anerkjenner IntSpo

Som eneste norske IoT-selskap ble IntSpo omtalt av U-blox, en av de fremste i verden på innovativ IoT-teknologi.

Hvert år, som en del av U-blox globale årsrapport, blir tre utvalgte IoT-selskaper presentert. Som det eneste norske IoT-selskapet blir IntSpo i år omtalt av U-blox som ledende i Norge på overgangen til 4G/5G.

IntSpo er et norsk teknologiselskap som digitaliserer fysiske eiendeler med IoT for å hjelpe virksomheter å optimalisere forvaltning, drift og vedlikehold.

Fantastisk gøy å være eneste norske selskap som får omtale av U-blox, sier Hans Erik Karsten, daglig leder i IntSpo
U-blox en viktig IoT-aktør med 16 forskningssentre over hele verden

På verdensbasis er U-blox en av de fremste og mest anerkjente utviklerne av innovative IoT-komponenter innen trådløs- og posisjoneringsteknologi. U-blox har 835 ingeniører i 16 forskningssentre over hele verden, og investerer årlig 78.9 mill. sveitsiske franc på forskning (880 millioner norske kroner).

Kompetansen i IntSpo bygger på flere års erfaring og forskning innen IoT og mobilteknologi

Hans Erik Karsten, som selv har bakgrunn som forskningsdirektør på IoT og mobilteknologi, er daglig leder og ansvarlig for arbeidet med innovasjon og teknologi i IntSpo.

IntSpo er et norsk teknologiselskap som leverer lokasjon- og sensorløsninger som hjelper virksomheter å forvalte fysiske eiendeler. Vår bærende idé er at digitalisering av fysiske eiendeler skal gi virksomheter økt lønnsomhet gjennom bedre oversikt og kontroll.

– Det er en ære for oss i IntSpo å bli anerkjent av en så betydelig aktør som U-blox, sier Hans Erik Karsten, daglig leder i IntSpo.

I forkant med ny teknologi og IoT-sikkerhet

En av de strategiske fordelene ved å jobbe med U-blox er vårt nære og solide samarbeid som hjelper oss å innovere med gode løsninger. Vårt samarbeid bidrar til at vi hele tiden kan være i forkant, sier Hans Erik Karsten, daglig leder i IntSpo.

Både IntSpo og U-blox har fokusert på å levere innovative og sikre IoT-løsninger til kundene våre. Sammen med U-blox skaper vi et ledende, stabilt og pålitelig miljø for våre kunder, avslutter Hans Erik Karsten.

Les mer

Omtale av IntSpo på U-blox hjemmesider
U-blox hjemmeside: https://www.u-blox.com/
IntSpo hjemmeside: http://www.intspo.no/


Om IntSpo

IntSpo er et norsk teknologiselskap som digitaliserer fysiske eiendeler med IoT (tingenes internett). Vi leverer IoT-løsninger med avanserte sporing- og sensorteknologier som gir optimalisert forvaltning og drift av fysiske eiendeler. Med innsikt i tilgjengelig og fremtidig teknologi kan IntSpo levere effektive løsninger designet for hver kundes behov.

nb_NO