Søren Als Christiansen ny daglig leder i IntSpo Danmark. Foto.

IntSpo AS styrker sin posisjon utenfor Norge: Etablerer eget selskap i Danmark

Søren Als Christiansen blir daglig leder i IntSpo i Danmark. Han har mer enn 11 års erfaring innen flåtestyring og som direktør for Vehco i Danmark og Tyskland.

IntSpos unike portefølje av batteridrevne sporingsenheter og sensorer basert på IoT-teknologi kan bidra til økt lønnsomhet og reduserte kostnader ved å bedre oversikten over eiendeler, verdifulle maskiner og gjenstander.

Vil levere til bransjer innen transport, logistikk og håndtering av mat, tekstil og søppel.

Med etableringen i Danmark har IntSpo AS styrket sin posisjon på det skandinaviske marked. Etableringen vil sikre utbredelsen av IntSpo’s løsninger til danske virksomheter innen bransjer som transport, logistikk og håndtering av mat, tekstil og søppel.  

Daglig leder med ambisjoner for det danske markedet

Vi har den gleden av å ønske daglig leder for det danske selskapet, Søren Als Christiansen, hjertelig velkommen ombord. Han har mer enn 11 års erfaring innen flåtestyring, med mange års erfaring som direktør for det svenskeide Vehco (AddSecure) i både Danmark og Tyskland. Han blir en verdifull ressurs også for ledelsen i Norge.

«Den innovative og intelligente måten IntSpo AS jobber med moderne teknologi innen IoT vil bane vei for stor suksess i det danske markedet»

Søren Als Christiansen, daglig leder i IntSpo Danmark

«Dette er en spennende utfordring jeg har fått her på IntSpo, og jeg er helt sikker på at den innovative og intelligente måten IntSpo AS jobber med moderne teknologi innen IoT vil bane vei for stor suksess i det danske markedet,» sier Søren Als Christiansen.

Christiansen legger også til at «jeg ser på IntSpo som en fremtidig stor aktør innen IoT-løsninger, ettersom de bruker flere typer teknologi og sensorer, og fokuserer på å identifisere og løse kundenes utfordringer ved å tilpasse løsningene individuelt.»

Danmark i dag, Tyskland neste

Etableringen av IntSpo i Danmark er bare første skritt på veien i vår vekststrategi, og vi har også startet aktiviteter i Tyskland nå i mars. Vi gleder oss alle sammen til å ta fatt på det videre arbeidet med å finne gode løsninger for våre kunder både i Danmark og Norge!


Kontaktperson Danmark:
Søren Als Christiansen
Daglig leder i IntSpo Danmark
Kontakt

Kontaktperson Norge (hovedkontor):
Hans Erik Karsten
Daglig leder i IntSpo AS, Norge
Kontakt

nb_NO