IntSpo med ny nettside og sosiale medier

IntSpo er klar for å bli mer offensiv i sin digitale tilstedeværelse med fornyet merkevare og profil.

Det startet med evaluering av IntSpo’s merkevare i samarbeid med vår nye markeds- og kommunikasjonsrådgiver, Hilde Kari Alstad. Det er spennende å se med nye øyne på hvem vi er og alt vi har fått til så langt. Vi ville tenke nytt for å løfte vår merkevare opp og frem, forteller Hans Erik Karsten, daglig leder i IntSpo.

Resultatet er ny profil på nettsider og lansering av IntSpo i de sosiale mediene Linkedin og Facebook. Nettsidene har fått et design som også er tilpasset for å skape en bedre brukeropplevelse på mobile flater.

Besøk våre nye nettsider

Her finner du oss: http://www.intspo.no/. Vi håper du liker det nye nettstedet, og enkelt finner det du ønsker å vite om oss. Ta kontakt for å gi din tilbakemelding eller for å komme i dialog om våre tjenester.

Følg oss i sosiale medier

Bli bedre kjent med IntSpo

IntSpo er et norsk teknologiselskap som digitaliserer fysiske eiendeler med IoT (tingenes internett). Vi leverer IoT-løsninger med avanserte sporing- og sensorteknologier som gir optimalisert forvaltning og drift av fysiske eiendeler. Med innsikt i tilgjengelig og fremtidig teknologi kan IntSpo levere effektive løsninger designet for hver kundes behov.

nb_NO