IntSpo er eksempel på fremragende innovasjon


I Innovasjon Norges innovasjonstale ble IntSpo ble trukket fram som et fremdragende eksempel på et godt samarbeid mellom det private og offentlig sektor, og hvordan gode løsninger som starter i det små kan gi store gevinster ved nasjonal og internasjonal ibruktakelse.

«IntSpo lager programvare og tjenester for å spore sykehusutstyr på avveie. Ett sykehus kan spare fem millioner i året på enkle traller som forsvinner, ved å bruke deres sporingsteknikk. Det er mye penger. Men hvis alle sykehusene gjør det, sparer de til sammen minst 100 millioner». – Anita Krohn Traaseth, Adm.dir. i Innovasjon Norge.


IntSpo omtalt på TV2 Nyhetene

Anita Krohn Traaseth gjentok omtalen av IntSpo på TV2 Nyhetene da hun ble intervjuet sammen med næringsminister Monica Mæland.


Se Innovasjon Norges presentasjon av IntSpo

Vil du vite mer om IntSpo og våre løsninger?

IntSpo er et norsk teknologiselskap som digitaliserer fysiske eiendeler med IoT (tingenes internett). Vi leverer IoT-løsninger med avanserte sporing- og sensorteknologier som gir optimalisert forvaltning og drift av fysiske eiendeler. Med innsikt i tilgjengelig og fremtidig teknologi kan IntSpo levere effektive løsninger designet for hver kundes behov.

Besøk våre nettsider: http://www.intspo.no/ og følg oss på Linkedin og Facebook.

nb_NO