IntSpo inngår IoT-samarbeid med Digitread

Målet er å sammen tilby løsninger for å styrke digitaliseringen av norsk industri med ferdige IoT-sporingsløsninger som kan spore gjenstander både inne- og utendørs.

Digitread er en anerkjent totalleverandør av industrielle løsninger. Nå blir IntSpo en del av dette for å styrke digitaliseringen av den norske industrien. Som følge av samarbeidet utvider Digitread IoT sitt tjenestetilbud til også å omfatte intelligent sporing av fysiske gjenstander.

På alle norske arbeidsplasser er det behov for å jobbe effektivt for å redusere kostnader og forbedre kundeopplevelsen. Hvorfor bruke tid på å vente eller lete etter gjenstander når du kan sanntidsspore dem med intelligente sporingsbrikker?

Sporingsbrikkene fra IntSpo er ferdige og klare til å bli tatt i bruk, og kan spore gjenstander både inne- og utendørs. Kundene kan sette sporingsbrikken på alle typer gjenstander for å få effektiv ressursutnyttelse og kontroll.

Det beste fra to verdener

Digitread IoT er en totalleverandør av industrielle IoT-løsninger blant annet til bransjer som industrien, skipsverft, rederier, offshore og havbruk. Selskapet har spisskompetanse på å hente ut og behandle data fra tekniske installasjoner, maskiner og sensorer, samt å presentere dem i sanntid i applikasjoner på mobil, nettbrett og PC.

IntSpo er et norsk teknologiselskap som digitaliserer fysiske eiendeler med IoT (tingenes internett). Selskapet har spisskompetanse på utvikling av intelligente sporingsbrikker med avanserte sensorteknologier som kan tilpasses alle typer tilkoblingsteknologier for å knytte tingen til internett. De innsamlede dataene kan presenteres i sanntid i kundens eget grensesnitt eller i IntSpo’s egen webløsning. Med innsikt i tilgjengelig og fremtidig teknologi kan IntSpo levere effektive løsninger designet for hver kundes behov.

Digitread ser fram til å utvide sitt tjenestetilbud med intelligente sporingsbrikker

– Gjennom dette samarbeidet blir vi i stand til å tilby sporing som en tilleggstjeneste til alt annet vi allerede kan overvåke med de løsningene vi har. I forbindelse med digitalisering av skipsverft kan vi for eksempel tilby løsninger som gir kundene våre mulighet til å spore fysiske eiendeler på verftet. Verftene har nok kontroll på hvor de største maskinene er, men mindre utstyr som jekketraller og andre lastbærere kan kanskje gjemme seg bort, eller befinne seg på steder de ikke pleier å være. Utstyrt med sporingsbrikker blir det veldig enkelt å finne eksakt hvor alt slikt utstyr befinner seg enhver tid, og da kan mannskapet gå rett dit istedenfor å legge ut på leting, sier Christoffer Lange i Digitread IoT.

Ferdige løsninger

En fellesnevner for både IntSpo og Digitread IoT er at de ønsker å utvikle gode, funksjonelle løsninger som kundene kan ta i bruk uten at de trenger å bekymre seg for hvordan den bakenforliggende teknologien fungerer rent teknisk.

– Derfor tar vi ansvar for teknologien som knytter seg til selve sporingsbrikkene, og sørger for å levere brikker som er robuste, stabile, driftssikre og har lang levetid. Digitread IoT håndterer selve datainnsamlingen og sørger for at kundene deres får resultatene presentert i apper på en mobiltelefon eller kanskje i et kart på en PC, forteller Hans Erik Karsten, daglig leder i IntSpo.

– Formålet er å kunne tilby en helt ferdig løsning som sluttkunden kan ta i bruk raskt og problemfritt. Det er jeg helt overbevist om at dette samarbeidet vil bidra til, avslutter Christoffer Lange i Digitread.

Kontakt og mer informasjon
nb_NO