Sanntidssporing på vei til logistikkbransjen

Innen 5 år vil de som ikke har tatt i bruk IoT henge etter i bransjen, det mener 74% av virksomhetene i Vodafones IoT Barometer fra 2019, fortalte Hans Erik Karsten fra #IntSpo.

LOGMA inviterte til erfaringsdeling fra innovasjonsprosjektet i Posten der pakkebur skulle sanntidsspores med IoT-teknologi fra IntSpo via Telenors NB-IoT mobilnettverk.

I forkant av møtet publiserte LOGMA en relevant artikkel om temaet i magasinet Logistikk & Ledelse, skrevet av nestleder Jan Elling Rindli.

For å henge med på utviklingen må man jobbe med innovasjon, tørre å ta i bruk ny teknologi og få med seg menneskene, sa Anne Ruth Gjerstad fra #Posten. Posten tronet øverst på InnoMags kåring av Norges 25 mest innovative virksomheter i 2019.


Vil du vite mer om hva IoT-løsninger kan gjøre for din virksomhet?

Be om uforpliktende kartlegging med Hans Erik Karsten i IntSpo. 

Fra høyre: Hans Erik Karsten (daglig leder i IntSpo), Anne-Ruth Gjerstad (direktør IT Solutions i Posten Norge) og Jan Elling Rindli (nestleder i LOGMA).
Hans Erik Karsten, daglig leder i IntSpo
Oversikt over områder der man ser effekter fra å ta i bruk IoT.
Hans Erik Karsten, daglig leder i IntSpo
IoT er den tredje viktigste teknologien innen logistikk
Hans Erik Karsten, daglig leder i IntSpoOm IntSpo

IntSpo er et norsk teknologiselskap som digitaliserer fysiske eiendeler med IoT (tingenes internett). Vi leverer IoT-løsninger med avanserte sporing- og sensorteknologier som gir optimalisert forvaltning og drift av fysiske eiendeler. Med innsikt i tilgjengelig og fremtidig teknologi kan IntSpo levere effektive løsninger designet for hver kundes behov.

nb_NO